Google Reviews

Onderstaand een overzicht van de reviews die wij van onze On Tour Italia gasten hebben ontvangen.
Wil je meer beoordelingen lezen of ook een beoordeling geven KLIK DAN HIER

UITSTEKEND
16 recensies op
Gerhard Portugal
Gerhard Portugal
21/10/2021
Hallo Endurofreunde,sehr zu empfehlen,ganz liebe Leute,super Unterkunft und tolle Touren!
Lees verder
sven holtman
sven holtman
06/10/2021
Afgelopen zomer met een aantal vrienden een offroad week geboekt op aanraden van kennissen die hier al vaker waren geweest. Top accommodatie en meer dan genoeg variatie en uitdaging in de routes die Robert voor ons in petto had. Afhankelijk v/d groep past hij eenvoudig het rijniveau aan. Van eenvoudige gravelpaden tot aan flinke klimmetjes, het is allemaal voorhanden. Ik kom zeker nog eens terug om hier nogmaals offroad te rijden.
Lees verder
Reinout Crabbe
Reinout Crabbe
06/10/2021
Héél leuke en nette verblijfplaats. Prachtige ligging, maar bovenal ongelooflijke goede en correcte gastheren. Alles is gewoon top. Een echte aanrader. Groeten Reinout & Co
Lees verder
GABY DE WITTE
GABY DE WITTE
06/10/2021
Gunther Mattens
Gunther Mattens
06/10/2021
Reeds onze 2e keer dat we bij Robert, Karin, Max en Tommy 🐶 te gast waren voor een weekje Enduro plezier en teveel Food en Drinks 😂🤪 Een aanrader op alle vlakken, regio, gastvrijheid, klimaat… We komen zeker terug 👌👍😎
Lees verder
Johan Van Hover
Johan Van Hover
06/10/2021
Fantastische enduroritten, prachtige regio, lekker gegeten en super accomodatie ! Een absolute aanrader !!!!
Lees verder
Erik Chanet
Erik Chanet
06/10/2021
Jan van Ruijven
Jan van Ruijven
29/09/2021
Samen met echtgenote Loes hebben we net 2 weken verblijf in een luxe appartement van Villa Palladio achter de rug (sept. '21) met uitzicht op het meer van Trasimeno. Een unieke locatie in centraal Italië met veel faciliteiten en privacy, gerund door het Nederlandse echtpaar Robert en Karin Kreuze. Robert deelt zijn hobby 'motorrijden' met de gasten, die de beschikking krijgen over diverse routes geschikt voor navigatiesystemen. In feite kunnen alle sportief ingestelde vakantiegangers zich hier uitstekend vermaken. De sfeer is ongedwongen en prettig. We kunnen dit paradijselijke vakantieadres van harte aanbevelen.
Lees verder
Dion Clephas
Dion Clephas
26/09/2021
Afgelopen week met 5 man wezen rijden met Robert. Omgeving is prachtig met de bergen, bossen en alles erom heen… Toscane/ Umbrië ten top. Huis van Robert en Karin is prachtig met zo’n mooi uitzicht over trasimeno meer. Ontbijt en lunch onderweg was perfect altijd op mooie locaties in de omgeving. Maar natuurlijk het belangrijkst was het enduro rijden. Een mooie balans van uitdaging en genieten. Berg omhoog en omlaag over rotsen was nieuw voor ons maar top om te doen. Maar ook smalle bospaden waren er genoeg om met snelheid te rijden. Kort samengevat: het was fantastisch rijden maar ook totaal genieten… dikke aanrader!
Lees verder
H. Ebert
H. Ebert
23/09/2021
Eine klare Empfehlung! Tolle Gastgeber, perfektes Off-Road-Erlebnis mit unserer Gruppe. Robert stimmt Route und Schwierigkeit individuell ab, integriert auch die kulinarischen Genüsse Umbriens perfekt in die Tagestouren. Und die Villa Palladio ist eine 1A Unterkunft mit allem, was das Herz begehrt. Das Motto „wir machen es Eich angenehm & einfach“ wird perfekt umgesetzt. Wir kommen wieder!!
Lees verder
On Tour Italia Review