8 daagse GRANDE TOUR

. . . . . .

GRANDE TOUR 2024….

 

Naast onze spectaculaire 3, 4, 5 of 6 daagse tours vanuit onze prachtige accommodatie Villa Palladio organiseer ik één keer per jaar de 8 daagse GRANDE TOUR onder leiding van een Nederlandstalige gids die de route kent, vloeiend Italiaans spreekt en die de afgelopen 18 jaar al meer dan 350.000 km (!!) in Italië heeft motor gereden zowel Off- als On Road.

De GRANDE TOUR is een waanzinnig mooie combinatie tussen Off Road en On Road met een hoog adventure gehalte!

Deze tour start vanuit onze Villa Palladio waar je 8 dagen later ook…..en voldaan weer terugkeert. De GRANDE TOUR is 2.000 kilometers lang….

Het is een zorgvuldig door mij uitgezette route en ik heb een selectie gemaakt van mooie en bijzondere accommodaties waar het aan niets zal ontbreken. Indien gewenst heeft iedereen een slaapkamer voor zich alleen.

Onze goed geprepareerde Yamaha Tenere’s 700 worden uitgevoerd met ruime adventure  soft-side-bags  (merk, Turkana HippoHips™ 30L Saddlebags) waar je je bagage veilig en waterdicht in kan opbergen voor de komende 8 dagen.
Via onze checklist laat ik je precies weten waar je aan moet denken om mee te nemen, zo ook wat je niet hoeft mee te nemen.

De kosten voor deze 8 daags GRANDE TOUR bedragen  € 2.150,– dit is inclusief:

  • Goed geprepareerde Yamaha Tenere  700 huurmotor
  • Adventure softbags met waterdichte binnentassen
  • All Risk verzekering, € 0,– eigen risico en geen borg.
  • Professionele Nederlandse gids die navigeert en de hele route zal begeleiden.
  • Overige benodigde organisatie om de GRANDE TOUR tot een waanzinnig succes te maken.

Exclusief zijn de benzinekosten, hotels, het eten en de drankjes:

De kosten van de benzine, de hotels, het eten en de drankjes zullen ter plekke worden berekend met de app “wie betaald wat”. Dus iedereen betaald de reële door jouw gemaakte kosten.
De kosten van de hotels bedragen ca. tussen de € 40,– en € 100,– per nacht, afhankelijk van het type hotel en of je alleen wilt slapen en met zijn tweeën op een kamer.
De hotels zullen door ons vooraf geselecteerd en geboekt worden.

Voor wie is deze tour geschikt?

– Je bent goed gehumeurd, je vindt het fijn om met een gezellige groep op pad te gaan en je bent avontuurlijk ingesteld!
– Je dient de nodige ervaring te hebben zowel Off Road als On Road
– Het maximaal aantal deelnemers zijn 8 ervaren rijders.

***Aankomende september 2023 zal de tocht door mij en samen met een select gezelschap van 4 ervaren rijders worden uitgezet als voorbereiding op de wellicht jouw GRANDE TOUR van 2024.

…..Inmiddels een kleine update….. (13-9-2023) Ik ben net terug van mijn eerste gemaakte  8 daagse Grande Tour die als pilot heeft gediend. De 4 gasten en ik hebben op zijn zachts gezegd GENOTEN!!! Het was een fantastische tocht, avontuurlijk, heel veel gezien, mooie en zeer bijzondere accommodaties, veel bochten, veel bergen met adembenemende vergezichten, veel door en langs middle of nowhere en of uitgestorven gebieden gereden,  lekker gegeten… héél lekker!  ( hoe armer het gebied hoe lekkerder en goedkoper gegeten leek het wel) En na aankomst bij de accommodatie een lekker biertje gedronken en voornamelijk veel gelachen!!
Ik heb de tour gefilmd met 2 Gopro’s en een drone. Deze beelden moeten nog verwerkt worden en dit zal ik doen als het seizoen voorbij is (ca. laat november 2023). Via de nieuwsbrief zal ik je op de hoogte stellen van de beelden. Heb je interesse, schrijf je in op onze nieuwsbrief via deze link https://ontouritalia.nl/all-road-nieuwsbrief/

Wie weet ben jij de motorrijder die we zoeken en wie dit avontuur met ons wil meemaken!

Arrivederci, Robert

 

Act Kaart Klein

Programma van 2023….

Act September

Heb je interesse in deze tour? Volg ons dan op FB en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ben je nu al overtuigd dat dit de tour van je dromen gaat worden? Schrijf je dan alvast in, de plaatsen zijn tenslotte beperkt!

Je kan me ook altijd bellen of appen op 0039-3341319327 als je nog vragen hebt.

Groet, Robert